Hoe verkopen?

Het grote voordeel van een veiling is dat zowel inzender als veilinghuis belang hebben bij een zo'n hoog mogelijke opbrengst.
Via een veiling is het in beider belang dat het zoveel mogelijk opbrengt.


Neem nu contact op met ons voor het beoordelen van uw verzameling. 

U kunt direct een afspraak maken voor een gratis taxatie op ons kantoor, tijdens kantooruren tussen 10.00 en 16.00 uur (gratis parkeren voor de deur). U kunt uw materiaal zelf brengen, zodat u tevens kennis kunt maken met ons team. De verzameling kan eventueel in overleg, door ons opgehaald worden, of per aangetekende post aan ons toegezonden worden. Het materiaal hoeft niet vooraf  uitgezocht, gesorteerd of gerubriceerd te worden. Wij beschikken op kantoor over een uitgebreide bibliotheek om specialistisch materiaal op te kunnen zoeken.

Wij ontvangen uw inzending liefst ruim op tijd voor de sluitingsdatum (tot uiterlijk 2 maanden voor de veiling) zodat wij voldoende tijd en aandacht aan de verkaveling van uw collectie kunnen besteden.

Wij bekijken uw collectie en geven een taxatie van de te verwachten opbrengst. Indien u tot verkoop/veilen besluit, kunt u uw verzameling bij ons achterlaten. Deze is vanaf dat moment volledig verzekerd. Wij gaan het materiaal met de grootste zorg beschrijven en opnemen in de veilingcatalogus, eventueel met foto’s.

U ontvangt ca. vier weken voor aanvang van de veiling een kavelopgave zodat u weet welke kavels met welke beschrijvingen aan u toebehoren.

Aan de verkoop zijn kosten verbonden, zogeheten ‘commissie’, dit percentage is afhankelijk van de omvang en bewerkelijkheid van de collectie.
In verband met de reclametermijn van kopers ontvangt u vijf tot zes weken na afloop van de veiling een opbrengstnota, dan kunt u direct over het geld beschikken.

Directe verkoop ook mogelijk tegen directe betaling. Goud en zilver kopen wij ook direct tegen de hoogste koers.

Al uw eigendommen zijn tijdens het transport naar ons toe(door ons uitgevoerd) en in ons pand geheel via ons verzekerd.

Laat onze cliëntenkring in uw voordeel zijn. Internationaal zijn wij het best georiënteerd!

Neem nu contact op met ons om een afspraak te maken voor een beoordeling van uw verzameling.

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners die deze kunnen combineren met andere informatie die u aan hen heeft verstrekt of die zij hebben verzameld door uw gebruik van hun services.